A panzió 46 férőhellyel várja látogatóit, amelyek eloszlanak 6 duplaágyas szobára, amelyek kfranciággyal ággyal rendelkeznek, 2 apartmanra, 7 családi szobára franciaággyal és emeletes ágyakkal. A szobák saját, felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Ezen kívül: LCD TV, ingyenes WI-FI internet, erkély és Memory Foam-os matracok gondoskodnak a tökéletes kényelemről és pihenésről. A panzió modern bútorzattal berendezett nappalija rendkívüli kilátást biztosít és tágas. A hangulatról okos TV, színes fények gondoskodnak, míg a kényelmet a padlófűtés segíti. Az étterem 50 fő befogadására képes és itt szolgáljuk fel az ínycsiklandó ételeket vendégeinkenk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Pontos árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a contact@nemethresort.ro e-mail címen vagy a weboldalon kitölthető ajánlatkérési űrlapon keresztül.
Hotel szobák
(6 duplaágyas szoba)

A. épület

Ezek a szobák rendkívül tágasak és világosak. A szobák saját, tusoló fülkével felszerelt fürdőszobával és erkéllyel rendelkeznek.
Hotel szobák
(2 apartmann)

B. épület

Az apartmanjaink rendkívül tágasak. Egy franciágyas hálóval, egy teljesen felszerelt, nyitott konyhával mely egyben van a nappalival és mosdóval várják a pihenni vágyókat.
Hotel szobák
(7 családi szoba)

C. épület

Ezek a szobák négy ember fogadására lettek berendezve, két felnőtt és két gyerek. A családi szobák egy nagy franciággyal és emeletes ággyal várják a látogatókat. Erkéllyel és modern fürdőszobával rendelkeznek.
Hotel szobák
(8 mobilház)

Mobilházak

Szovátán egyedülálló különlegességet ajánl a Németh Resort. Nyári idényben nyolc darab mobilházban is fogadjuk azokat a vendégeinket, akik intimitásra és saját térre várgynak. A mobilházak két hálóval rendelkeznek, egyik franciágyas, másik szobában két külön ágy van. A konyha teljesen felszerelt, ahogyan a tusolófülkés fürdőszoba is. A mobilházak saját terasszal rendelkeznek a még nagyobb kényelem biztosítása érdekében.

Szoba és apartman

Az összes