A SPA a latin „Sanitas per aquam” kifejezés rövidítése, melynek jelentése „egészség víz által”. A Németh Resort vendégei a test teljes kikapcsolódásában és a lélek kényeztetésében részesülhetnek a következő SPA szolgáltatások által:

Kemping kültéri medence

A mobilházak előtt található Terület: 11m x 3,5m Mélység: 1,4m Víz hőmérséklete: 25 °​C Rendelkezik gyerekcsúszdával, nyugágyakkal és napernyőkkel.

Fűtött kültéri medence

Az A és B épületek előtt található Terület: 9m x 4m Mélység: 1 – 1,4m között Víz hőmérséklete: 25-27 °​C Rendelkezik ülőhelyekkel, hát- és lábhidromasszázzsal. Rendelkezik nyugágyakkal és napernyőkkel.

Sós dézsa

Befogadóképesség: 10 személy A vizet a szovátai Géra forrásból hozzuk, ahonnan az alsó üdülőtelep első sósfürdőjét töltötték.

Sókamra

Befogadóképesség: 3 személy A felszíni sóaeroszolok koncentrációja eltér a mélységitől, azonban nyugtató és relaxáló hatása érezhető már a helyiségbe való belépéskor. Légzőszervi megbetegedésekben szenvedőknek ajánlott, de az immunrendszer relaxálására és erősítésére is alkalmas. A Németh Resort sókamrájának falai a Parajdi Sóbányából hozott sótéglákból készültek!

Jakuzzi

Befogadóképesség: 9 személy Az A épület földszintjén található, és valóban egy minimedence különböző hidromasszázs opciókkal és víz alatti világítással ellátva.

Száraz szauna

Befogadóképesség: 5 személy Hőmérséklet: 80 °​C Biztosítunk törülközőt és aromaterápiás olajokat.