Pensiunea dispune de 46 locuri de cazare, împărțite în 6 camere duble cu pat matrimonial, 2 apartamente și 7 camere familiale, cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate. Camerele sunt dotate cu baie proprie complet echipată, cu TV LCD, cu internet Wireless gratuit, cu terase, saltele comode Memory Foam, posibilități ideale pentru relaxare și odihnă. Living-ul pensiunii este spațios, cu panoramă, modern mobilat, televizor cu ecran mare LCD Smart, încălzire în pardoseală, iluminat cu efecte de lumini. Sala de mese are o capacitate de 50 de persoane și este folosită pentru a servi micul dejun și cina. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețul. Pentru oferte de preț vă rugăm să ne contactați prin adresa de e-mail contact@nemethresort.ro sau prin pagina noastră de web, completând formularul de oferte.
Camere
camere duble (6 camere)

Corpul A

Camerele duble sunt spațioase și luminoase. Au câte un pat matrimonial cu saltea comfortabilă cu memorie, o terasă cu panoramă și fiecare cameră dispune de baie modernă cu cabină de duș.
Camere
Apartamente (2 apt)

Corpul B

Apartamentele sunt spațioase, dispun de un dormitor cu pat matrimonial, o bucătărie complet utilată și deschisă spre living-ul generos cu canapea extensibilă și o baie.
Camere
Camere Family (7 cam)

Corpul C

Camerele Family sunt concepute pentru 4 persoane (o familie cu doi copii), având un pat matrimonial și două paturi supraetajate. Camerele sunt spațioase, au balcon și o baie modernă cu cabină de duș.
Camere
Case mobile (8 case)

Case mobile

Pensiunea dispune de 8 case mobile, aflate în curtea proprietății, care oferă un plus de intimitate. Acestea au câte 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial, iar celălalt cu două paturi separate, un living cu o bucătărie complet utilată și o baie cu cabină de duș. Fiecare casă are propria terasă, pentru și mai mult confort

Camere & Apartamente

Vezi toate