Termenul SPA este o prescurtare a expresiei latine ”Sanitas per aquam”, care înseamnă ”sănătate prin apă”. Oapeții de la Németh Resort pot beneficia de o relaxare totală a trupului și un confort al spiritului, cu următoarele elemente SPA:

Piscină exterioară camping

Se află în fața caselor mobile. Suprafață: 11m x 3,5m Adâncime: 1,4m Temperatura apei: 25°C Dispune de tobogan pentru copii, șezlonguri și umbrele. Piscina este deschisă între 15 iunie și 10 septembrie.

Piscină exterioară încălzită

Se află în fața corpurilor A și B Suprafață: 9m x 4m Adâncime: între 1m – 1,4m Temperatura apei: 25°C – 27°C Are locuri de șezut cu puncte de hidromasaj la spate și picioare. Dispune de șezlonguri și umbrele. Piscina este deschisă între 1 mai și 1 octombrie.

Ciubăr cu apă sărată

Capacitate: 10 persoane Apa este adusă de la izvorul Géra din stațiunea Sovata, de unde se alimenta prima baie sărată din Stațiunea de jos.

Cameră salină

Capacitate: 3 persoane Concentrația aerosolilor salini din salinele de suprafață diferă de salinele de profunzime, însă efectul calmant și relaxant se simte de cum intri în încăpere. Se recomandă persoanelor cu afecțiuni respiratorii, dar și ca metodă de relaxare și întărire a sistemului imunitar. Camera salină de la Németh Resort are pereții din cărămizi de sare din Salina Praid!

Jacuzzi

Capacitate: 9 persoane Se află la parterul corpului A și este, de fapt, o minipiscină cu diferite jeturi de hidromasaj și sistem de iluminat subacvatic.

Sauna uscată

Capacitate: 5 persoane Temperatură: 80°C Se asigură prosop și uleiuri pentru aromaterapie.